Huidige beschikbaarheid

Op dit moment heb ik ruimte op de volgende dagen/tijden:

Maandag vanaf: 21.15
Dinsdag: 16.00-17.00
Woensdag: 21.30
Donderdag: 21.00

Proeflessen vinden tweemaal per maand plaats op zaterdag (tussen 10.00 en 14.00)

Proefles aanvragen

Wil je een proefles aanvragen? Graag! Het lijkt me heel leuk om kennis met je te maken en om samen te kijken naar de mogelijkheden en jouw wensen. In mijn lessen staat plezier in het pianospelen en musiceren centraal. We bepalen samen hoe we de lessen gaan vormgeven en er is alle ruimte voor jouw muzikale voorkeur. Klassiek, modern, imporovisatie, techniek … maar, nogmaals, vooral plezier!

Wil je een afspraak te maken, stuur me dan een mailtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Als je liever telefonisch contact opneemt, kan dat natuurlijk ook. De kans is wel groot, dat wanneer je belt, ik aan het lesgeven ben en de telefoon dan niet op kan nemen. Stuur me in dat geval even een berichtje via WhatsApp of SMS en dan bel ik je zo snel mogelijk op om een afspraak te maken.

Het is niet natuurlijk verplicht, maar ik zou het heel leuk vinden als je in je mailtje alvast wat over je wensen en verwachtingen van de pianoles vertelt. Je kunt het e-mailadres ook gebruiken als je andere vragen hebt omtrent mijn en de piano/muzieklessen.

pianomeneer@outlook.com

Alvast heel erg bedankt voor je reactie en je interesse.

~ Fred

Back to Top