Proefles aanvragen

Voordat je met lessen begint, wil je natuurlijk graag even kennismaken met me. Je hebt waarschijnlijk een aantal vragen voor me en wil je ook de studio even van dichtbij bekijken. Dat hoort er allemaal bij. En daarom spreek ik dan ook graag een proefles met je af. Tijdens de proefles is er alle ruimte voor vragen en om uitgebreid kennis te maken. Deze kennismakingsles is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

Na de proefles neem je al de indrukken mee naar huis en beslis je in je eigen tijd of je met de lessen wil beginnen. Je hoeft dus niets meteen te beslissen. Mocht je willen beginnen met lessen, dan spreken we in overleg een lesdag en -tijd met elkaar af.

Het aanvragen van een proefles kan via de e-mail of telefonisch. Met dien verstande dat ik vaak de telefoon niet kan opnemen. Stuur me in dat geval even een WhatsApp- of SMS-bericht met een terugbelverzoek en ik neem dan zsm contact met je op.

Het is niet verplicht, natuurlijk, maar als je een proefles wilt aanvragen, zou ik het heel leuk vinden als je in je mailtje alvast wat over je wensen en verwachtingen van de pianoles vertelt. Je kunt het e-mailadres ook gebruiken als je andere vragen hebt omtrent mijn en de piano/muzieklessen.

pianomeneer@outlook.com

Alvast heel erg bedankt voor je reactie en je interesse. Hopelijk tot ziens!

~ Fred

Back to Top