Stadhouder - featured

Nieuwe locatie!

By: Fred Händl

Op naar de Stadhouder!

Met gepaste trots en heel veel zin, presenteer ik hierbij mijn nieuwe lespraktijk! Prachtig en centraal gelegen, nabij De Fred, het Museon, de Groothertoginnelaan en het Vredespaleis, is De Stadhouder hele mooie plek om naar te verkassen. Als ik zo vrij mag zijn.

Waarom verhuizen?

De StadhouderJe weet dat ik het liefst pianoles geef bij mij thuis. Dit, omdat ik zo alles bij de hand heb; muziek, muziekboeken en zelfs een gitaar indien nodig. Waarom ik dan toch heb gekozen om (ook) les te gaan geven buitenshuis, is een praktische overweging. Naast lessen thuis (overdag), in mijn woonkamer, ga ik nu ook lessen geven in De Stadhouder, waar ik mijn eigen unit heb. Een unit waar ik in oktober een tweede huiskamer van ga maken. Met een piano, posters aan de muur, kastjes met CD’s, gitaren en een kast met muziek(literatuur).

Hoe? Wat? Wanneer?

In beginsel zullen vanaf 2 november de pianolessen na 16.00 plaatsvinden op deze nieuwe locatie. Voor alle lessen die vóór 16.00 gegeven worden, verandert er niets. Deze lessen zijn nog gewoon bij mij thuis.

Van 1 oktober tot 2 november

De sleutel wisselt van hand op 1 oktober. Waarna een maand zal volgen van schilderen, vloerbedekken, gaatjes boren, dingen ophangen en dan verhuizen. Een drukke maand, maar ik heb er enorm veel zin in en kijk uit naar de eerste les in mijn nieuwe onderkomen.

Vanaf 2 november 2015

Maandag 2 november geef ik mijn eerste les op deze nieuwe locatie. Beginnen met een nieuw regime is niet altijd even makkelijk en zal wellicht in het begin niet van een leien dak gaan, maar ik ga alles op alles zetten om er, samen met jullie allemaal, iets heel moois van te maken!

Ik hou je op de hoogte! Als je vragen hebt, aarzel dan niet en laat het me weten!

~ Fred

Back to Top