zonsondergang

Na de vakantie

By: Fred Händl

De zomer van 2015

Als ik op dit moment naar buiten kijk, is de zomer ver te zoeken. Het regent loodrecht naar beneden. Gelukkig zit ik behaaglijk binnen. Persoonlijk kijk ik terug op een hele fijne zomervakantie, waarin ik zowel op muzikaal als persoonlijk vlak erg veel plezier heb gehad.

In juli zijn we met de band op tournee geweest met Ike Willis, Jeff Hollie en Craig ‘Twister’ Steward. Een groot optreden op het jaarlijkse Zappa-festival (Zappanale) in Bad Doberan (Duitsland), daarna een optreden in Osnabrück en als afsluiters de opnames voor de nieuwe single (The Pony Suite) en een DVD-registratie van het concert in Leiden, op 23 juli.

zonsondergangDaarna een (letterlijk) zonovergoten zomervakantie aan de Adriatische kust (de foto is gemaakt vanaf de boot, een zonsondergang zoals je die maar weinig ziet – behalve als je er een foto van maakt, want dat kun je er wanneer je maar wilt naar kijken – waarvan akte). Heerlijke dagen om zelfs nu, terwijl het buiten pijpenstelen regent, nog van te genieten.

En nu weer aan de slag

Maar hoe fijn de zomer ook was, ik vind het toch ook wel heel erg leuk dat de lessen weer zijn begonnen! Ik kijk er toch altijd naar uit iedereen weer te zien en de draad op te pakken. Op te pakken en weer vooruit te kijken.

In november is er de muziekmiddag in Zinaaz – dat is al over twee maanden (en het leek zo’n eind weg, voor de vakantie). Was het bij de laatste les voor de vakantie nog juni, is het nu alweer bijna Sinterklaas 😉  Het is toch wat!

Heel veel pianoplezier, dit jaar!

 

~ Fred

Back to Top