Proefles

Voordat je met lessen begint, wil je natuurlijk graag even kennismaken met me. Je hebt waarschijnlijk een aantal vragen voor me en wil je ook de studio even van dichtbij bekijken. Dat hoort er allemaal bij. En daarom spreek ik dan ook graag een proefles met je af. Tijdens de proefles is er alle ruimte voor vragen en om uitgebreid kennis te maken, en kijken we samen naar alle mogelijkheden van de lessen en op welke manier deze het beste bij jou passen.

Na de proefles neem je al de indrukken mee naar huis en beslis je in je eigen tijd of je met de lessen wil beginnen. Je hoeft dus niets meteen te beslissen. Mocht je willen beginnen met lessen, dan spreken we in overleg een vaste, wekelijkse, lesdag en -tijd met elkaar af. Je verplicht je nergens toe door het volgen van de proefles en je hoeft dus ook niet tijdens, of meteen na, de proefles te zeggen dat je wilt beginnen. Dat doe je in je eigen tijd.

Het aanvragen van een proefles kan via de mail (pianomeneer@outlook.com). Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord en een voorstel voor een afspraak.

Kosten voor een proefles bedragen €25,00. Mocht je na de proefles willen beginnen met de lessen, dan breng ik dit bedrag eenmalig in mindering op het lesgeld.

Het is niet verplicht, natuurlijk, maar als je een proefles aanvraagt, zou ik het heel leuk vinden als je in je mailtje alvast wat over je wensen en verwachtingen van de pianoles vertelt. Je kunt mijn e-mailadres ook gebruiken als je andere vragen hebt omtrent mijn piano- en muzieklessen. Mijn e-mailadres is:

pianomeneer@outlook.com

Alvast heel erg bedankt voor je reactie en je interesse. Hopelijk tot ziens!

~ Fred