Pianoles

Wil jij graag piano leren spelen of muziekles nemen, maar kun je weinig tijd vrijmaken om te studeren, en ben je  bang dat je zo snel zult afhaken? Mijn ontspannende en leuke manier van lesgeven motiveert om wél door te gaan met de pianolessen. Ik laat je er precies zo veel tijd insteken als je wilt en kunt. Jij bepaalt dus zelf het tempo.

Piano spelen, en musiceren in het algemeen, is emotie en geen wetenschap. Je leert het dus niet uit een boekje, maar je leert het door er mee bezig te zijn. Het belangrijkste is dan ook dat je plezier hebt in waar je mee bezig bent. Zonder plezier boek je geen resultaten. Ik ben er niet alleen van overtuigd dat iedereen piano kan leren spelen, maar ook dat iedereen vooral plezier kan beleven aan pianoles, ongeacht het niveau. En ik wil je daar graag bij helpen.

Ik geef les aan iedereen, jong en oud, beginners en gevorderden en ik vind dat (naast oefening) plezier en enthousiasme in het pianospelen centraal moeten staan. Ik ben er van overtuigd dat iedereen piano kan leren spelen. Iedereen op een niveau van eigen kunnen. Niet iedereen is een Oscar Peterson, Jan Vayne, Bill Evans, Wibi Soerjadi, Yuri Egorov, Chucho Valdés of Yosuke Yamashita, maar iedereen kan wel heel veel leren en plezier beleven met pianospelen.

Dus, heb je altijd al piano willen spelen, maar heb je nooit de stap gezet? Dan wil ik je graag uitnodigen om een proefles bij me te nemen. Tijdens deze proefles is er alle tijd en ruimte voor vragen over mijn manier van lesgeven, jouw wensen en verwachtingen.

Je mag me ook altijd mailen of een WhatsApp-berichtje sturen met vragen. Of het nu gaat over de lessen, het kiezen van een instrument of iets anders. Je krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord.

E-mail: pianomeneer@outlook.com
GSM: 06 1979 2358 (SMS)

Alvast heel erg bedankt voor je interesse!


Fred Händl
docent / uitvoerend musicus